Personvern

Del 1. Hva gjør vi med informasjonen din?

Når du kjøper noe fra butikken vår, vil du som en del av kjøpsprosessen oppgi personlig informasjon. Vi samler inn den personlige informasjonen du gir oss, slik som navn, adresse, postnummer, telefonnummer og e-postadresse, for at vi skal kunne gjennomføre handelen.

Når du besøker nettbutikken vår, mottar vi også din IP-adresse for å kunne få informasjon som hjelper oss med å finne ut hvilken nettleser og operativsystem du bruker.

Hvis du melder deg på nyhetsbrevet vårt, kan vi sende deg e-post om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer.

 

Del 2. Samtykke

Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, verifiserer kredittkortet ditt, bestiller en ordre, bestiller levering eller ønsker å returnere et produkt, samtykker du med det at vi samler inn denne informasjonen og bruker den, men bare til disse spesifikke årsakene. 

Regnskapsloven plikter oss i til å lagre visse transaksjonsdata i minimum 5 år.

Hvis vi spør etter personlig informasjon av andre grunner, slik som nyhetsbrev og reklame på e-post, spør vi alltid etter ditt samtykke, og du vil alltid ha muligheten til å si nei.

Etter at du har meldt deg på nyhetsbrevet, har du alltid rett til å melde deg ut slik at vi ikke tar kontakt med deg igjen. Du har også rett til å trekke tilbake samtykket til at vi kan kontakte deg for videre innsamling og bruk av din informasjon. Ta kontakt på e-post hvis du lurer på noe eller ønsker å vite hvilken informasjon vi har lagret om deg.

Vår e-post: ullogtre@gmail.com 

 

 

Del 3. Offentliggjøring av informasjon

Vi kan offentliggjøre din personlige informasjon hvis dette er lovpålagt, eller hvis du bryter salgsbetingelsene.

 

Del 4. Shopify

Shopify Inc er nettbutikkens vert. De gir oss netthandelsplattformen som gjør det mulig for oss å drive med salg av våre varer og tjenester til deg. Alle dine data er lagret gjennom Shopify sine datalagre, databaser og Shopify-applikasjonen. De lagrer dataene dine på en sikker server bak en brannmur.

Betaling:

Hvis du velger en direkte betalingsgateway for å fullføre kjøpet, lagrer Shopify dine kredittkortdata. Den er kryptert gjennom Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Dine kjøpstransaksjonsdata lagres kun så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpstransaksjonen din. Etter at det er fullført, slettes informasjonen om kjøpstransaksjonen din.

Alle direkte betalingsgateway-er overholder standarder fastsatt av PCI-DSS, som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats fra merker som Visa, Mastercard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken og tjenesteleverandørene.

For mer innsikt, kan du også lese Shopifys brukervilkår

(https://www.shopify.com/legal/terms)

eller personsvernspolitikk (https://www.shopify.com/legal/privacy)

 

Seksjon 5. Tredjepartstjenester

Generelt vil tredjepartsleverandørene som brukes av oss, kun samle inn, bruke og offentliggjøre informasjonen din i den utstrekning som er nødvendig for at de skal kunne utføre de tjenestene de leverer til oss.

Imidlertid har enkelte tredjepartsleverandører, for eksempel betalingsgateway-er og andre betalingstransaksjonsprosessorer, sine egne retningslinjer for personvern i forhold til den informasjonen vi må levere til dem for dine kjøpsrelaterte transaksjoner.

For disse leverandørene anbefaler vi at du leser deres retningslinjer for personvern slik at du kan forstå måten din personlige informasjon vil bli håndtert av disse leverandørene på.

Husk spesielt at enkelte tilbydere kan være lokalisert i eller ha fasiliteter som har en annen jurisdiksjon enn deg eller oss. Så hvis du velger å fortsette med en transaksjon som involverer tjenester fra en tredjeparts tjenesteleverandør, kan informasjonen din bli underlagt lovene i jurisdiksjonen der den aktuelle tjenesteleverandøren eller dens anlegg ligger.

Hvis du for eksempel befinner deg i Norge, og transaksjonen din behandles av en betalingsgateway som er lokalisert i USA, kan dine personlige opplysninger som brukes til å fullføre denne transaksjonen, bli underlagt offentliggjøring i henhold til amerikansk lovgivning.

Når du har forlatt nettsiden til butikken vår eller blitt omdirigert til et tredjeparts nettsted eller -applikasjon, er du ikke lenger styrt av disse personvernreglene eller vår nettsides vilkår for bruk.

Lenker

Når du klikker på lenker i butikken vår, kan de lede deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlige for personvernspraksis på andre nettsteder og oppfordrer deg til å lese deres personvernerklæringer.

 

Del 6. Sikkerhet

For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi alle rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksiser for å sikre at de ikke blir feilaktig mistet, misbrukt, gitt tilgang til, offentliggjort, endret eller ødelagt.

Hvis du oppgir kredittkortinformasjonen din, blir informasjonen kryptert ved hjelp av SSL (Secure Socket Layer Technology) og lagret med AES-256-kryptering. Selv om ingen overføringsmetode over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS krav og implementerer ytterligere allment aksepterte industristandarder.

 

Del 7. Informasjonskapler, eller “Cookies”

Her er en liste over informasjonskapsler vi bruker. Vi har oppført dem her, slik at du kan velge om du vil ekskludere informasjonskapsler eller ikke. Du kan stille inn din nettleser til å akseptere cookies eller ikke.

  _session_id, unikt token, sessional, Tillater Shopify å lagre informasjon om økten din (henvisning, destinasjonsside, etc).

  _shopify_visit, ingen data lagret, vedvarer i 30 minutter fra det siste besøket, brukes av vår nettsideleverandør sin interne statistikksporing for å registrere antall besøk

  _shopify_uniq, ingen data lagret, utløper midnatt (i forhold til den besøkende) neste dag, teller antall besøk til en butikk av hver enkelt kunde.

cart, unikt token, vedvarer i 2 uker, lagrer informasjon om innholdet i handlekurven din.

  _secure_session_id, unikt token, sessional

  _storefront_digest, unikt token, varer ubestemt. Hvis butikken har et passord, brukes dette til å avgjøre om gjeldende besøkende har tilgang.

 

Del 8. Forandringer i personsvernpolicy

Vi forbeholder oss retten til å endre personvernspolicyen når som helst, så vennligst sjekk den ofte. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart når de legges ut på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen bruker og/eller offentliggjør den. Hvis butikken vår er oppkjøpt eller fusjonert med et annet selskap, kan informasjonen din overføres til de nye eierne, slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

 

Spørsmål og kontaktinformasjon

Hvis du vil få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, registrere en klage, eller bare ha mer informasjon, kontakt oss på ullogtre@gmail.com eller per post til

Knut Anders Iversen

Haslerudveien 21  

1459 Nesodden