Om denne siden

Velkommen!

Dette er en nettbutikk drevet av ekteparet Knut Anders Iversen og Tonje Dammann. Vi har lenge hatt lyst til å kunne prøve å leve av det vi lager selv og skape vår egen arbeidsplass, og denne butikken håper vi kan hjelpe oss med å leve ut drømmen vår. 

På denne nettbutikken vil du finne håndlagde ull- og treprodukter som vi har laget selv. Perfekt som gave til deg selv eller andre. Hvis du er lei plastikk og heller leter etter produkter i naturmaterialer, er denne siden for deg. 

Utvalget vil endres fra dag til dag, avhenging av hva vi har laget. Det vil også forhåpentligvis komme noen leker etter hvert, så følg med fremover!

Vi håper at du finner noe du liker! Ta gjerne kontakt hvis det er noe spesielt du ønsker som du ikke finner her.

Knut Anders lager de fleste treproduktene som selges på denne siden. Han er født og oppvokst på Skage i Overhalla. Studerte friluftsliv, kultur og naturveileidning samt økologi og naturressurser i Bø i Telemark.

Det er Tonje som lager alle ullproduktene som selges på denne siden. Hun er født og oppvokst på Nesodden. Studerte forurensning og miljø i Bø i Telemark. 

Vi begge har stor interesse for håndtverk, natur og friluftsliv, sjølberging, og det å prøve å leve et fritt og enkelt liv. Vi har to barn, og bor sammen på Nesodden.